Рівненський театр ляльок

Новини

20квітня

"Бабусині пригоди" дісталися до Чернівців

Рівненські лялькарі відвідали 10-й фестиваль комедії "Золоті оплески Буковини 2016"у місті Чернівці. Він проходить впродовж 22 жовтня - 1 листопада. Ми представили глядачам нашу виставу "Бабусині пригоди". Це п'са за мотивами казки Олександра Олеся. Цей виступ рівненських лялькарів на цьому фестивалі перший.  


Вистава про стосунки між людьми – про дружбу, допомогу, підтримку. Бабуся пішла із села шукати пригод, бо як сама каже: «Нудно мені у селі...», отже, вона пішла на пошуки друзів. «Не добре людині бути самій», – впевнена Бабуся, бо не годиться усамітнюватися у цьому світі. Потрібно бути відкритою, доброю людиною, цінувати тих, хто поруч з тобою і намагатися зробити їх щасливими.


В рамках цього фестивалю представляли свої комедійні постановки театри різних регіонів України, а також театральні колективи з-за кордону - На жаль, ми перебували у місті лише один день. Побачили небагато. Але місто дуже гарне. Організація фестивалю теж дуже хороша. Під час нашого показу був повний зал, глядачі нас дуже добре прийняли, - розповів актор Рівненського театру ляльок Олександр Шило.