Рівненський театр ляльок

Новини

24квітня

Був фокусником, а став ще й актором

Молодий та перспективний Василь Сав'юк пройшов посвяту у актори. Особливий для кожного нашого актора обряд провели Заслужені артистки Франческа Барабаш та Алла Черуха. Лялькар присягнув вірно служити театру, не спізнюватись на репетиції та слухатися режисера. Юні глядачі привітали його, пригостивши цукерками.


- Ще року немає, як я офіційно влаштований, але враження позитивні. Мені тут дуже подобається. Театр дає змору розвиватися,знайомитися із колегами з інших театрів, оцінити почерк кожного із режисерів, які ставили вистави у нашому театрі. Особливу роль відіграє персонал театру. Мені справді дуже приємно, що мені випала честь ділити сцену із саме такими акторами. Коли я прийшов у театр, то всі, як актори, техперсонал, адміністрація, цехи, всі мене сприйняли якось по-домашньому. Знаю, що мені варто ще багато чому навчитися, але я і не сиджу, склавши руки, - розповів Василь Сав'юк.



Актор мріє стати хорошим спеціалістом своєї справи, а також розвивати свій талант фокусника.

- Займаюся фокусами. Відкидати їх я теж не хочу, - говорить лялькар. - Хочу зі своєю асистенткою поїхати на чемпіонат світу по фокусах, де відмітитися доволі яскравим номером, майстерністю. Чемпіонат проходить у Франції. Хочеться прославити Україну, місто Рівне і звичайно, наш театр. Хтозна, можливо колись і влаштую шоу ілюзій для дітей у нашому театрі. Василь не мріє зіграти якусь відому роль. Він переконаний, що будь-яку роль треба зіграти добре. Тоді навіть маленька роль може запам'ятатися глядачам сильніше, ніж головна.