Рівненський театр ляльок

Новини

19квітня

Ми святкуємо разом із Вами!

Рівненський театр ляльок відзначив своє 40-річчя подарунками та прем’єрою.

Колектив театру не лише приймав привітання, але й подарував святковий настрій своїм друзям. Для дорослих актори зіграли мюзикл «Людина з Ла-Манчі». А маленькі глядачі отримали у подарунок прем’єру вистави «Бабусині пригоди», за мотивами п’єси-казки Олександра Олеся.

- У день відзначення 40-річчя ми зібрали разом нашу родину, людей, які працювали із нами із першого дня заснування. Тож, отримали можливість згадати минуле, подумати про майбутнє. За ці роки наші вистави стали потужнішими, більш професійними. Тепер актори не повинні, як раніше, працювати лише за ширмою. Час вимагає від них більшої активності, вміти співати, танцювати. Саме так є у виставі «Людина з Ла-Манчі», - розповів директор театру Володимир Данилюк.

У планах театру робота над виставою «Маленька фея». Саме вона була першою постановкою нашого театру. Її прем’єру попередньо заплановано провести після Нового Року.

В майбутньому керівництво театру хоче продовжити співпрацювати із молодими режисерами та надалі приємно дивувати своїх глядачів.