Рівненський театр ляльок

Новини

19квітня

Незабаром трапиться "Різдвяне диво"

Друзі, 9 січня 2016 року о 16:00 в Рівненському академічному обласному театрі ляльок, розпочинається святкова програма "Різдвяне диво" для дітей за участі Святого Миколая та казкових героїв. А вже о 17:00 - початок унікальної вистави "Різдвяна ніч".

Ви ще можете долучитися до проекту до 25.12.2015 року за телефонами: 452-700, 067-3622-977, 097-116-45-39.

Вистава «Різдвяна ніч» принесла театру неабияке визнання, отримала численні творчі нагороди на багатьох Міжнародних фестивалях . Постановка здійснена за традиційними народними текстами з оригінальними обрядовими піснеспівами (актори співають акапельно). Видовище має дві частини: перша- біблійна, яка розповідає про народження Сина Божого Ісуса Христа, який народився в дні царювання Ірода , друга - світська, про історію з життя простого українського народу та героїчні пригоди славнозвісного козака Мамая. Вічна боротьба добра зі злом, пізнання істини, подвиг та любов. Спектакль залишає приємне враження, сіє зерно любові до ближнього, поваги до минулого.

У виставі беруть участь актори: Франческа Барабаш(заслужена артистка України), Дарія Поліщук, Олександр Шило, Віктор Подолець.