Рівненський театр ляльок

Новини

19квітня

Рівнян запрошують до Зимової школи театрального менеджменту

Національна спілка театральних діячів України започатковує проведення сезонних шкіл та запрошує на навчання до Зимової школи театрального менеджменту.

Дата та місце проведення: 22 ЛЮТОГО 2017 РОКУ; КИЇВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ МОЛОДИЙ ТЕАТР (ВУЛ. ПРОРІЗНА, 17)

Слухачами школи можуть бути: студенти вищих мистецьких навчальних закладів, театральні менеджери, творча молодь, представники державних та недержавних театрів України, організатори театральних проектів, PR-менеджери, промоутери, зацікавлені особи у роботі театральної сфери, всіх тих, хто працює з глядацькою аудиторією. Перевага участі у Школі надається членам Національної спілки театральних діячів України.

Тренери школи: успішні театральні менеджери, продюсери, керівники державних та недержавних театрів, оператори реклами з України та інших країн. Під час навчання розглядатимуться питання управління театром, комерційні стосунки театру та операторів реклами з продажу квитків, спеціальні моделі управління театром у соціальних мережах, створення успішної гастрольної постановки, співпраця з європейськими фестивалями та театральними установами, робота з державними та недержавними фондами, розвиток та збільшення театральної аудиторії тощо. Умови участі: участь у заході безкоштовна.

Проїзд та проживання учасників здійснюється за власний кошт. Кількість навчальних місць обмежена. Останній термін подання заявок – 10 лютого 2017 року. Для участі у Зимовій школі театрального менеджменту необхідно заповнити анкету – заявку за посиланням: тут   або надіслати її на електронну пошту info@nstdu.com.ua, зазначивши в темі листа «Зимова школа театрального менеджменту».

Перелік учасників Зимової школи театрального менеджменту буде оголошено – 15 лютого 2017 року.

Куратор проекту: Олена Іщенко (067-757-29-68).