Рівненський театр ляльок

Новини

28березня

Театр фестивалить (ФОТО)

У театрі тривають канікули, незважаючи на це, наша трупа активно гастролює та бере участь у різних фестивалях та конкурсах. Зовсім недавно актори повернулися із V Міжнародного Фестивалю театрів ляльок «І люди, І ляльки».
- Цьогоріч ми їздили туди як учасники, а не тільки як глядачі. Наша вистава «Пливе човен, казок повен» справила неабияке враження на учасників фестивалю та поціновувачів театрального лялькарського мистецтва, - зазначає завтрупою Олена Ткачук.



Тільки-тільки відлунали овації у Львові, а рівненських акторів вже запросили у Білу Цекрву на мистецький фестиваль «ART ПАНОРАМА». Це перший мистецький фестиваль, який об’єднав різні жанри і різні види мистецтва. Програма фестивалю була розділена на 4 напрямки: музика (виступи ансамблів та гуртів), театр «Лялька-фест», Art-толока (виставки-продаж книжкової продукції, декоративно-ужиткового мистецтва, майстер класи) та Talk-майдан (прес-конференції і зустрічі письменників міста та області).
Площадкою для виступів запрошених театральних колективів став «Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П. Саксаганського». Рівненський академічний обласний театр ляльок завітав на фестиваль із двома дитячими постановкам «Злидні» та «Казка з чарівної скрині». Маленькі  глядачі із щирим захопленням переглянули обидві вистави.