Рівненський театр ляльок

Новини

24квітня

Вам буде цікаво із нами!

Цими вихідними ви зможете цікаво та корисно провести час із нами. 6 травня об 11:00 годині ми покажемо виставу "Коза-Дереза". Це дитяча комічна опера. Ви чули, як співає Лисичка? А чи бачили, як танцює Коза? Можливо, ви знаєте чого більш за все бояться Заєць, Вовк та Ведмідь? Навіть не здогадуєтесь? Тоді завітайте на виставу "Коза-Дереза", і ви обов'язково дізнаєтесь, що буває, коли Рак на горі таки свисне!

7 травня, на прохання глядачів, ми покажемо виставу "Злидні". Її початок об 11:00 годині. "Жили-були в Карпатах Петро і Марічка та їхні дітки. І кінь у них був, і корови, і свиня. А ще були сусіди їх, дуже заздрісні. І кури, і гуси, і город з гарбузами. І собака Сірко. Петро все це господарство і стеріг. Він був на всі руки майстер. По господарству майстрував і на сопілці грав. А Марічка йому допомагала: прала та їжу готувала. Але одного разу..."

І цього ж дня вже о 13:00 годині розпочнеться показ вистави "Пан Коцький". Ця жартівлива опера за мотивом народної казки про ледаря. Та кому взагалі потрібен такий кіт? Ну, хіба що, Лисичці-Сестричці, адже для неї він не просто кіт, а Пан-Коцький, і чому б не спробувати налякати лісових звірів таким паном?!. Так гадала Лисиця, а як трапилось насправді, давайте поглянемо.

ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!