Рівненський театр ляльок

Новини

24квітня

Відбулась здача вистави "О 8-й на ковчезі"

21 липня відбулась здача вистави «О 8-й на ковчезі». Це дебют вихованців театральної студії «Лялькові сходинки». Робота над постановкою комедії в стилі хіп-хоп тривала близько місяця.

За сценарієм трьом пінгвінам, які живуть в Антарктиці та постійно між собою сваряться, голубка повідомила про майбутній потоп. Його Господь вирішив наслати на землю, бо втомився від постійної ворожнечі людей та тварин. Пінгвіни мають придумати, як їм потрапити на ковчег, маючи два квитки на трьох.

- Я приємно шокований роботою дітей та тим, як добре вони відчули сцену. Незважаючи на те, що у виставі задіяні діти віком 9-11 років все пройшло добре, без казусів. Місяць – це дуже мало для підготовки нової вистави, однак учні студії за такий короткий термін утворили хороший дружній ансамбль, - розповів керівник студії, режисер вистави, актор театру Андрій Окладов.

Вражена дисциплінованістю та відповідальністю своїх підопічних і викладачка студії, актриса театру Дарія Поліщук.

- Попри свій юний вік діти серйозно поставились до роботи над виставою. За короткий час нашої спільної роботи вони вивчили досить багато тексту та пісень, навчились водити ляльку та поставили танець. Діти працювали як дорослі зранку до вечора. Те, чому вони навчились за кілька тижнів дехто вчиться роками, - зауважила актриса.

Прем’єра вистави відбудуться вже у новому театральному сезоні. Він розпочнеться в останні вихідні вересня.

Нагадаємо, що вперше учні студії вийшли на велику сцену у травні. Тоді вони показали пластичний номер «Танець лялечки».