Рівненський театр ляльок

Новини

28березня

Всім ! Всім! Всім!

Всім ! Всім! Всім! Дорослим і малим! Запрошуємо!

Цими вихідними ми закриваємо 43 театральний сезон. Перед і після вистав на вас чекають приємні несподіванки, буде весело!

Вам кортить дізнатися? Отож субота. На виставу «Пливе човен казок повен» вас запрошує провідний майстер сцени Тетяна Єршова, яка грає у цій виставі. Артистка 2 липня святкуватиме свій ювілей. Тож 16 червня у нас будуть не тільки веселощі а й цукерки для всіх.


Королева казки нашого театру. Тетяна Єршова - перша артистка, яку запросив до театру головний режисер Андрій Семененко. Це було у 1975 році. Артистка почала служити у театрі одразу після 10 класу. Згодом вона здобуде середню спеціальну та вищу освіту.

- По закінченню школи я хотіла стати лікарем, але тоді було складно вступити у медичне, - розповідає Тетяна Єршова. - Тож за компанію пішла із однокласницею вступати у інститут культури, однак не добрала необхідних балів. Сестра порадила піти до філармонії, бо їм потрібна дівчина в лялькову групу (саме тоді створювався театр ляльок). Там був Андрій Семененко і Тетяна Куровська. Я показала програму, яку виконувала на іспиті в інституті. Їм сподобалося і мене взяли на роботу. А перша моя роль - Білий Заєць із вистави «Веселий маскарад». За ці роки я зіграла у багатьох виставах, та найбільше мені подобались ролі, де я багато співала.

Дуже швидко талановита юна артистка довела, що недаремно прийшла до театру. Кожен образ, створений Тетяною Єршовою - маленька доля, прожита на сцені, пропущена через себе і розказана через пластику ляльки. Актриса не втомлюється відкривати нові й нові можливості ляльки і доносити результат глядачеві. Сьогодні Тетяна Єршова сповнена сил і надалі вірно служити Його Величності Театру. Певним підсумком багаторічного служіння у театрі стала роль Бабки у виставі «Пливе човен казок повен».
І саме цю виставу ми покажемо Вам 16 червня об 11:00

Ласкаво просимо на казку!