Рівненський театр ляльок

Новини

20квітня

Учні Тучинської спецшколи-інтернату в гостях у театру

Учні Тучинської спецшколи-інтернату у нашому театрі переглянули виставу «Мама для мамонтенятка». А після її завершення дітям провели екскурсію за театральними лаштунками, дали можливість поводити ляльки.

- Вперше сюди приїхала і мені відразу усе сподобалось. Дуже цікаво побувати у театрі і побачити хорошу виставу. Сподіваюсь, що ще не раз приїду. Люблю театр і танці, якими займаюсь у школі, - розповіла Анастасія Боброва, яка переїхала на Рівненщину разом зі своєї багатодітною родиною із Луганська.

- А я вже не вперше у ляльковому театрі, - говорить Наталя Аврамова. – Однак враження завжди приємні. До нас тут дуже добре ставляться, розповідають про те, як роблять ляльки, дозволяють ними грати.

Працівники Тучинської спецшколи-інтернату намагаються урізноманітнювати дозвілля своїх учнів, організовують поїздки не лише у ляльковий, але і драмтеатр та кінотеатр.

- У навчанні та вихованні наших школярів такі поїздки дуже важливі, вони допомагають дітям зрозуміти, що вони частина суспільства. Варто зауважити, що інтернат не має ставити на дитині якесь клеймо. Із таких закладів випускаються багато талановитих людей, які здолавши труднощі знаходять себе, - зазначив вихователь Валентин Опанасюк.