Рівненський театр ляльок

Новини

29березня

Закриття театрального сезону відзначили прем'єрою

28 червня Рівненський театр ляльок відсвяткував закриття 40 ювілейного театрального сезону. У цей день також відбулась прем’єра вистави «Запеклі вороги».


Вихованці театральної студії «Лялькові сходинки» привітали акторів зі сцени, декламуючи жартівливі віршики про них та вітальні побажання. Також вони пригощали лялькарів цукерками.


У холі театру провели виставку робіт учнів студії. Серед яких були малюнки, на яких діти зобразили, зокрема і те, як вони бачать театр. Відбулась і традиційна ігрова програма.

Прем’єра вистави «Запеклі вороги» пройшла із аншлагом. Зважаючи на те, що це інтерактивна постановка, її герої спілкувались із глядачами, які дуже активно допомагали їм своїми підказками.

- У мене був насичений театральний сезон, бо я випустила три вистави: «Попелюшка», «Думи мої, думи…» та «Запеклі вороги». Також почала займатися театральною студією. Сезон для мене пройшов легко, швидко та цікаво, - розповіла актриса театру Дарія Поліщук.


Завершили із позитивними враженнями сезон й інші актори театру. Лялькарі раді, що змогли взяти участь у кількох нових постановках та розвивати свої акторські здібності.

- З’їздили на фестиваль «Подільська лялька», випустили кілька вистав. Все було чудово, - говорить актор театру Євгеній Шевчук. А його колега Світлана Хоменчук додає, що у неї теж залишились хороші враження від цього театрального сезону. - Це мій перший театральний сезон. Подобається те, що наше керівництво дозволяє молодим акторам активно себе проявляти. У мене вже було дві прем’єри: «Думи мої, думи…» та «Запеклі вороги». Працювати тут мені добре, тож чекаю на новий сезон.


Наразі у театрі продовжується робота над постановкою вистави «Бабусині пригоди» та «О 8-й на ковчезі». В останній задіяні вихованці театральної студії. Обидві прем’єри відбудуться вже новому театральному сезоні. Він розпочнеться в останні вихідні вересня.