Рівненський театр ляльок

Новини

28березня

Запрошуємо на фестиваль

27-28 березня  2019 року відбудеться IX Відкритий фестиваль дитячих лялькових колективів «Березневі  сходинки» (далі Фестиваль).

Організаційний комітет оголошує про початок відбору вистав до участі у конкурсній програмі фестивалю.

Організатори Фестивалю: 

 Рівненський академічний обласний театр ляльок, управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації,Громадська організація « Лялькар»,за підтримки «Українського центру міжнародної спілки діячів театру ляльок « УНІМА - Україна».

Порядок і умови проведення фестивалю.

Фестиваль проводиться на базі Рівненського академічного обласного  театру ляльок. До участі у Фестивалі запрошуються українські та зарубіжні дитячі лялькові колективи. Тривалість фестивальної вистави до 30 хвилин. Вік учасників до 17 років. На вікові групи не поділяється. Кількість учасників - до 10 осіб.

Переможців Фестивалю визначає журі, склад якого затверджується організаторами конкурсу.У виступах враховується: художній рівень літературного матеріалу, рівень виконавчої майстерності, рівень сценічної культури, сценографія, музичне оформлення. Переможці Фестивалю нагороджуються відповідними дипломами та подарунками.
Програма фестивалю включатиме:урочисте відкриття фестивалю, конкурсний показ вистав, майстер-класи, круглий стіл, вечірка, перегляд вистави Рівненського театру ляльок, творча зустріч з акторами театру та  урочисте закриття фестивалю.

Проїзд, проживання учасників, керівників колективів та інших осіб, що супроводжують, здійснюються за рахунок сторони,що відряджає,або інших джерел не заборонених законодавством. Організатори сприятимуть у наданні місць для поселення. Часткове харчування.

Питання особистого і майнового страхування колективи-учасники Фестивалю вирішують самостійно.

Творчим колективам необхідно до 01.03. надіслати на електронну адресу: rivne_teatr@ukr.net  з приміткою - Фестиваль  «Березневі сходинки - 2019».  Наступні документи:                                                                                                             
- заповнена форма Заявки встановленого зразка (Додаток№1);
- коротка історія колективу у довільній формі  та  анотація до вистави;
- презентаційні матеріали для афіші і реклами – відеоматеріали, фото керівника, акторів та сцен з вистави (загалом 5-6 -  фотографій у цифровому форматі.)

Результати відбору будуть опубліковані на сайті не пізніше 05 березня 2019 року.

Контактні телефони організаторів:
 Раїса Кутирьова  - (0362) 269573, (096) 2734703;
 Андрій Окладов - (068) 0331032.

Завантажити заявку на участь у фестивалі необхідно тут

Завантажити анкету для надання спеціальної інформації необхідно тут